Näin Justin Bieberin teinisensaatio sai alkunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Samaan aikaan hänen taustavoimansa takovat rahaa musiikilla ja lukuisilla oheistuotteilla.

Harvat kuitenkaan tietävät miten Bieberin uskomaton menestystarina on saanut alkunsa. Nyt asia on mahdollista tarkistaa. Kaksi vuotta vanhemman kollegansa, Selena Gomezin, kanssa nykyisin seurusteleva Justin Bieber nähdään nimittäin pian valkokankaalla uransa alkuvaiheista kertovassa dokumentaarisen Never Say Never -elokuvan tähtenä. Katso leffan traileri alta.

Siinä fanit ja muutkin asiasta kiinnostuneet näkevät miten lahjakkaasta pikkupojasta rakennetaan kymmeniämiljoonia euroja vuodessa tuottava teini-idoli, jonka tekemisiä seurataan viihdelehdissä, Twitterissä ja Facebookissa herkeämättä.