Kannatti kettuilla supertähdille – Ricky Gervais taas Simpsoneihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Ricky Gervais oli viime viikolla otsikoissa Golden Globe -palkintogaalan merkeissä. Suosittu brittikoomikko vitsaili supertähtien kustannuksella selvästi totuttua rajummin, ja monien julkkisten mielestä jutut menivät liian rajuiksi.

Nyt kettuilu on kuitenkin kantanut hedelmää, sillä Gervais on päässyt jo toistamiseen mukaan Simpsonit-animaatiosarjan vierailevaksi tähdeksi. Hänet nähdään Bartin ja Homerin kanssa lavalla palkintogaalassa – ja kaiken lisäksi varsin komeana.

– Jos tuorein animaatiohahmo on edes kutakuinkin oikean suuntainen, se tarkoittaa että minä tulen ikääntyessäni komeammaksi, Ricky Gervais kommentoi The Sun -lehdelle.

Golden Globe -palkintogaalan järjestäjä ilmoitti jo tapahtumaa seuraavana päivänä ettei Gervaisin palveluksia tarvita enää tulevissa tapahtumissa. Esimerkiksi Jennifer Lopez uhkasi backstagella suutuspäissään tappaa koomikon. Koomikko itse ihmetteli myöhemmin julkisesti supertähtien herkkänahkaisuutta.