Stacy Keibler poseerasi vähäpukeisena

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen wrestling-kaunotar Stacy Keibler on listattu viime aikoina parinkin naisurheilijoita rankanneen kauneuslistan kärkipäähän. Hän on tehnyt showpainin lisäksi uraa myös muiden muassa mallina ja näyttelijänä.

Stacy on talven aikana tehnyt itseään tunnetuksi laajemmin myös viihdelehtien puolella osallistuttuaan muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Nykyisin hän poseerakin lähes viikoittain julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Tällä kertaa Stacy nähdään Maxim-lehden bikinikuvauksissa ikuistetulla videolla keikistelemässä niukoissa asuissa ja kertomassa elämästään.

30-vuotias amerikkalainen Stacy Keibler tuli tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen ”Viettelyksen joukkotuhoase”.