Tänään televisiossa: Hyytävää kauhua ja Helvetin enkeleitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Sub esittää amerikkalaisen version japanilaisesta kauhuklassikosta Ringu. Gore Verbinskin ohjaamaa Ring-elokuvaa tähdittävät Naomi Watts ja Martin Henderson. Lisäksi Subilta nähdään paparazzien elämää ja toimintaa valottava dokumenttiohjelma.

Subilla kello 21.00 esitettävässä Ring-elokuvassa Wattsin roolihahmo alkaa tutkia sisarentyttärensä mystistä kuolemaa ja saa käsiinsä vaarallisen videonauhan, jonka hänen pieni poikansa vahingossa katsoo. Rachelille tulee kiire pelastaa poikansa, sillä huhun mukaan nauhan nähnyt kuolee seitsemän päivän kuluttua.

Jim-kanavalla nähdään tänään klo 23.55 alkaen amerikkalaisen dokumenttisarjan jakso, jossa valotetaan Helvetin enkelit -moottoripyöräkerhon syntyä, nousua julkisuuteen, rikollista toimitaa ja hyväntekeväisyyttä. Paparazzien elämää seurataan Subilla klo 00.45 alkavassa dokumenttielokuvassa Paparazzit – keinoja kaihtamatta. Ranskalaisdokumentti paljastaa, millaisin keinoin paparazzit pääsevät julkimoiden jäljille ja nappaavat kohteistaan kohukuvia.