Ashton Kutcher ja Demi Moore mokasivat – buuauskuoro vastassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Demi Moore on tullut aviomiehensä Ashton Kutcherin ohella tutuksi muiden muassa vuoden 2003 Charlien Enkelit: Kurvit suoriksi -elokuvasta. Viimeisin Mooren tähdittämä elokuva oli nimeltään Bunraku. Nyt julkkispari on tehnyt julkisen esiintymisen muotinäytöksessä Brasiliassa.

Julkkispari sai kuitenkin todella nolon vastaanoton, sillä Demi ja Ashton saapuivat muotinäytöksen punaiselle matolle reilusti myöhässä. Kuvaajajoukko alkoi buuata äänekkäästi parin marssiessa esiin. Tilanne saatiin tallennettua myös videolle.

Viime viikolla Demi Moore ikuistettiin hyväntuulisena New Yorkissa vierailemassa David Lettermanin televisio-ohjelmassa. Solakka Moore oli pukeutunut näyttävään violettiin pikkumekkoon. Kerroimme taannoin, kuinka Demi Moore seurasi kumppaninsa Ashton Kutcherin No Strings Attached -elokuvan kuvauksia suurella innolla. Valitettavasti kaunotar erehtyi pariin otteeseen halailemaan kuvauksissa väärää miestä. Moore halaili näyttelijä Colin Owensia, sillä mies näytti takaapäin katsottuna aivan samalta kuin Kutcher.