22-vuotias ”enkeli” saa miehet kuolaamaan – katso bikinikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikastin tuoreimpiin nimiin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin lähes joka viikkoinen tähti viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi, ja hän on varmasti ansainnut paikkansa näiden kärkijoukossa. Alkuvuoden hän on kuitenkin viettänyt hiljaiseloa.

Nyt Candice Swanepoel poseeraa kuitenkin jälleen Victoria’s Secret -malliston mainoskasvona, eli “enkelinä”. Candice nähdään keikistelemässä bikiniasuissa näyttävissä valokuvissa rantatunnelmissa. Taannoin hänet nähtiin tosin poseeraamassa tyylikkäissä mustavalkoisissa kuvissa alastomana.

22-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.