Halle Berry ulos leffaprojektista – oikeustaistelu alkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez on ikuistettu useita kertoja yhdessä romanttisissa merkeissä, mutta Halle kuvattiin taannoin myös aivan toisen miehen käsipuolessa New Yorkissa. Nyt hän taistelee huoltajuudestaan oikeudessa.

Halle Berry ja Gabriel Aubry tapasivat toisensa vuonna 2005, mutta he erosivat viiden vuoden seurustelun jälkeen huhtikuussa 2010. Eron teki vaikeammaksi se, että Berry synnytti tyttölapsen vuonna 2008. Aubry kiintyi tyttöön ja nyt hän haluaa tuoda julki isyytensä. Hän jätti 30. joulukuuta Los Angelesin tuomioistuimeen pyynnön, jossa hän pyysi tuomioistuimen virallista vahvistusta isyydelle ja lisäksi lapsen yhteishuoltajuutta.

Nahlan sukunimi onkin nyt virallisesti Aubry. Tänään Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Halle Berry on jättäytynyt pois uudesta elokuvaprojektista, jotta voisi keskittyä täysillä tulevaan oikeustaisteluun. Kuvausten oli määrä alkaa tällä viikolla New Yorkissa, joten päätös oli shokki myös tuotantoyhtiölle.