Jos elokuvajulisteet kertoisivat totuuden… Katso hauskat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuva-alalla leffatrailerit antavat usein hieman turhankin kiillotetun kuvan elokuvista kokoamalla niiden vähäisetkin kiinnostavat sekunnit yhteen. Lähes yhtä usein elokuvaa ei tarvitse trailerin näkemisen jälkeen enää edes katsoa, kun siinä paljastetaan juonenkäänteet lähes koko elokuvasta.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto on iskenyt kyntensä elokuvien julisteisiin, joissa niissäkin pyritään usein antamaan turhan optimistinen kuva elokuvasta. Sivusto on julkaissut joukon ajankohtaisia elokuvajuhlisteita hieman muokattuina versioina. Näissä hauskoissa parodiajulisteissa kerrotaan kerrankin totuus elokuvista.

Mukana on Oscar-ehdokkuudet äskettäin saaneita elokuvia, kuten 127 tuntia, Black Swan, Taistelija ja monta muuta mielenkiintoista elokuvaa. Huomaathan, että julisteet voivat paljastaa juonenkäänteitä.