8-vuotiaasta jääkiekkoilijasta varttui tyttöjen päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Samaan aikaan hänen taustavoimansa takovat rahaa musiikilla ja lukuisilla oheistuotteilla. Äskettäin hänen uransa alkuvaiheista kertovan dokumenttielokuvan traileri julkaistiin.

Nyt vuorossa on vieläkin vanhempaa kuvamateriaalia, sillä julkisuuteen päätyneissä kuvissa Justin Bieber nähdään poseeraamassa 8-vuotiaana jääkiekkoilijana. Pienikokoinen nuori mies jätti myöhemmin haaveet jääkiekkourasta ja päätti keskittyä laulamiseen. Nykyisen menestyksen perusteella päätös oli oikea.

Kaksi vuotta vanhemman kollegansa, Selena Gomezin, kanssa nykyisin seurusteleva Justin Bieber nähdään pian valkokankaalla uransa alkuvaiheista kertovassa dokumentaarisen Never Say Never -elokuvan tähtenä. Siinä fanit ja muutkin asiasta kiinnostuneet näkevät miten lahjakkaasta pikkupojasta rakennetaan kymmeniämiljoonia euroja vuodessa tuottava teini-idoli.