YouTube -sensaatio Keenan Cahill villitsee – 10 miljoonaa katsojaa viikossa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeksi kuluneen vuoden aikana pienikokoinen 15-vuotias Keenan Cahill on noussut videoidensa myötä maailmalaajuiseen kulttisuosioon. Maroteaux–Lamyn oireyhtymää sairastava nettitähti on julkaissut playback-esityksiään lukuisista tunnetuista hiteistä, ja videoita on katsottu yhteensä kymmeniä miljoonia kertoja.

Nyt myös dancemusiikin hittituottaja David Guetta on noteerannut Keenan Cahillin ja kutsunut tämän studioonsa esittämään omia näkemyksiään Guettan kappaleista. Nyt Guetta on julkaissut hulvattoman videon, jossa Cahill esittää yhdessä hänen kanssaan megamixin One More Love -albuminsa tunnetuista tanssihiteistä.

Katso video tästä tai artikkelin yltä. Samalla nettihitin määritelmät menivät tämän videon myötä uusiksi, sillä video on saanut viikossa yli kymmenenmiljoonaa katselukertaa. Yksi Keenanin suosituimmista videoista on Down With Me, joka on katsottu parissa kuukaudessa yli 20 miljoonaa kertaa. Siinä Cahill esiintyy yhdessä 50 Centin kanssa.