Lea Michelen kaula-aukko hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen viime vuonna rantautunut Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunottaresta, Lea Michelestä, on tullut suosion myötä seurattu julkkiskaunotar. Tämä siitä huolimatta, että uransa alkuvaiheessa häntä ei pidetty tarpeeksi kauniina menestykseen. Toisin kuitenkin kävi.

Nyt Lea Michele poseeraa Cosmopolitan-lehden kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä kuvissa. Neitokainen nähdään kansikuvassa erittäin avonaisella kaula-aukolla varustetussa paidassa. Myöhemmin tässä kuussa Lea nähdään esiintymässä yli satamiljoonaiselle yleisölle Super Bowl -loppuottelussa.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. 24-vuotias Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.

Lea Michele