Olivia Munn poseerasi paljastavissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nakuili PETA-järjestön kampanjassa, mutta hän on aiemminkin poseerannut vähissä vaatteissa.

Hiuksensa taannoin lyhentänyt kaunotar poseerasi äskettäin Maxim-lehdessä läpinäkyvissä alushousuissa. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut yhteen hänen näyttävimpiä poseerauksiaan vuosien varrelta. Mukana on monia aiemminkin noteerattuja kohukuvia, joissa Olivia Munn nähdään muiden muassa yläosattomissa.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.