Erikoinen UFO-havainto hämmentää Ohiossa – tallentui videolle – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina erityisesti Yhdysvalloissa on tehty taas poikkeuksellisen paljon havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä, eli siis ufoista. Tuorein havainto on muutaman päivän takaa Utahin osavaltiosta, jossa tapaus saatiin tallennettua myös videolle.

American Forkin alueella kuvatulla vidella nähdään kuinka paikallaan olevasta lentävästä esineestä pudotetaan jonkinlaisia soihtuja. Monet ovat pitäneet niitä merkkinä siitä että kone olisi ollut viranomaisten testi. Viranomaiset eivät ole kuitenkaan suostuneet vahvistamaan epäilyjä.

Silminnäkijöiden mukaan kolme alusta leijaili paikallaan noin 15 minuutin ajan, ABC4-televisiokanava uutisoi. Aluksista ei lähtenyt lainkaan ääntä eivätkä niiden valot vilkkuneet. Tapaus tallentui useilla eri kameroilla eri kuvakulmista, ja erään näistä videoista voit katsoa tästä tai artikkelin yltä.