Suosikkijuontaja: ”Big Brother voi palata – mutta ilman minua!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva realityformaatti Big Brother kohtasi Britanniassa jo tiensä pään, kun sarjan tuotannon ilmoitettiin viime vuonna päättyvän. Nyt ohjelmaa juontanut Davina McCall on kommentoinut huhuja ohjelman paluusta.

McCall kertoi haastattelussa, että hänen mielestään Big Brother -ohjelma voi tehdä vielä paluun. Hän ei kuitenkaan itse aio olla enää käytettävissä sen juontotehtäviin. Davina ehti juontaa ohjelmaa Channel 4 -kanavalla peräti kymmenen vuoden ajan, mikä saa toistaiseksi riittää.

– Minusta Big Brotherilla on edelleen mahdollisuuksia, ja joku televisiokanava olisi onnekas ryhtyessään esittämään sitä. Minä en kuitenkaan ole enää mukana. Olen sanonut hyvästit ohjelmalle, Davina McCall kertoi.

Mahdolliseksi seuraajakseen McCall ilmoitti Emma Willisin, joka juonsi ohjelman extra-lähetyksiä. Davinan mukaan Emma rakastaa ohjelmaa ja on loistava juontaja. Aiemmin realityohjelmaa esitti Britanniassa Channel 4, mutta viime viikkoina huhut ovat kertoneet Channel 5:n kaavailleen ohjelman palauttamista brittien televisioruutuihin. Formaatti perustettiin Hollannissa vuonna 2000.