Denise Richards nautti täysin rinnoin bikineistään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa. Taannoin hän tapaili hetken aikaa Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixxiä. Seurustelu päättyi kuitenkin lyhyeen.

Denise Richards jätti rokkarin, koska hän ei pystynyt panostamaan suhteeseen täysillä. Tämä johtuu lähteen mukaan siitä, ettei nainen ollut tarpeeksi ihastunut Nikki Sixxiin. Tällä kertaa Denise on nauttinut täysin rinnoin sinkkuelämästä aurinkoisella uimarannalla. Hänellä oli yllään näyttävät mustat bikinit.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 39-vuotias Denise erosi Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa ja alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.