Frasier-tähden avioero: Huono seksielämä oli viimeinen pisara

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frasier-hittisarjan tähti Kelsey Grammer kihlautui taannoin uuden rakkaansa Kayte Walshin kanssa. Pian kuitenkin selvisi, että näyttelijä oli vielä virallisesti naimisissa Camille Donataccin kanssa. Grammer on vaatinut avioliiton mitätöimistä oikeudessa päästäkseen uudelleen naimisiin.

Nyt Kelsey Grammerin tuleva ex-vaimo Camille Grammer on ruotinut avioeroa The Joy Behar Show -ohjelmassa. Haastattelussa hän kertoi – mahdollisesti sivallusmielessä – pariskunnan seksielämän olleen jo pitkään surkealla tolalla. Hänen mukaansa pariskunta ei ollut harrastanut seksiä enää kahteen vuoteen.

– Yritimme kyllä, mutta meillä ei synkannut seksuaalisesti. Voi olla että se oli molempien syytä, mutta luulen ongelmien ilmenneen enemmän hänen puolellaan. Kelseylle oli tärkeämpää katsoa Fox-kanavan uutisia. Hän ei halunnut kuherrella, Camille Grammer kertoi.

Pikainen avioero on tulossa miehelle kalliiksi, sillä siinä hän ei ole juuri ehtinyt neuvotella omaisuuden jakamisesta. Kelsey Grammer on kuitenkin kieltäytynyt kiinnittämästä kymmenen miljoonaa dollaria vakuudeksi siitä, että osapuolet ovat rehellisiä kun omaisuudesta myöhemmin neuvotellaan. Äskettäin Grammer kertoi Late Show with David Letterman -ohjelmassa suunnittelevansa häitä helmikuulle.