Halle Berryn ero meni likaiseksi – Katherine Heigl sai Berryn elokuvaroolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry ja hänen ex-miehensä Gabriel Aubry tapasivat toisensa vuonna 2005, mutta he erosivat viiden vuoden seurustelun jälkeen huhtikuussa 2010. Eron teki vaikeammaksi se, että Berry synnytti Nahla-nimisen tyttölapsen vuonna 2008. Aubry kiintyi tyttöön ja nyt hän haluaa tämän huoltajaksi.

Aubry jätti 30. joulukuuta Los Angelesin tuomioistuimeen pyynnön, jossa hän pyysi tuomioistuimen virallista vahvistusta isyydelle ja lapsen yhteishuoltajuutta. Berry on nyt jättänyt elokuvaroolinsa keskittyäkseen tulevaan oikeustaisteluun. Nyt hänen tilalleen on kiinnitetty Katherine Heigl.

Halle Berry on People-lehden mukaan vakavasti huolissaan tyttärensä hyvinvoinnista silloin kun tämä on isänsä hoivissa. Siksi hän aikoo taistella kaikin keinoin, että isä ei saisi oikeudessa läpi vaatimustaan Nahlan yhteishuoltajuudesta. Ensin hän halusi tehdä sen ilman oikeudenkäyntiä, mutta nyt ex-mies on vienyt asian tuomioistuimen käsittelyyn.