Julkkisbaarin tarjoilijat olivat liian lyhyitä – saivat potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa sijaitseva julkkistähtien suosiman The Standard -hotellin maineikas yökerho The Top on nyt noussut otsikoihin muista syistä kuin A-sarjan supertähtien villien bileiden johdosta. Kaksi sen entistä tarjoilijaa on nimittäin haastanut ravintolan oikeuteen saatuaan sitä ennen potkut.

Naisten mukaan he saivat potkut ruumiinrakenteensa vuoksi, sillä he eivät olleet tarpeeksi pitkiä kyseisen yökerhon tarjoilijoiksi. 24-vuotias 160 senttinen Faye Rex ja 27-vuotias 164 senttinen Stephanie Jaggers vaativat nyt yökerhon omistavalta yritykseltä miljoonan dollarin korvauksia laittomasta irtisanomisesta. Naiset väittävät, että heille kerrottiin etteivät he enää täyttäneet ravintolan henkilökunnalta edellytettyjä vaatimuksia.

Asiasta uutisoineen New York Daily Newsin mukaan naisten asianajaja on kertonut naisten olevan kauniita, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi pitkiä The Top -yökerhoon. Asian käsittely jatkuu siis mahdollisesti oikeudessa. Ravintolan kanta-asiakkaisiin lukeutuvat muiden muassa Lindsay Lohan ja Madonna.