Jwoww’n silikonirinnat panivat mekon koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, on ollut viime viikkoina ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkaa nimittäin vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat kuvat. Oikeus määräsi kuvat tilapäiseen levityskieltoon.

Nyt Jwoww on ikuistettu silikonirintoineen varsin muodokkaana julkkisjuhlien punaisella matolla. Jenni oli pukeutunut tiukkaan kuparinhohtoiseen cocktail-mekkoon, jonka yläosa näytti olevan kovilla muhkeiden muotojen takia.

Viihdelehdet uutisoivat syyskuussa, että kyseisen Jersey Shore -sarjan tähdistä Jwoww sai Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Jwoww joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Siviilissä kaunotar saa kuitenkin nakuilla vapaasti.