Kim Kardashian suuttui nakukuvastaan: ”He lupasivat peittää nännini!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian julkaisi äskettäin Twitter-sivustollaan kuvan itsestään uudessa Midor-mekossa. Kerroimme pari päivää sitten kuinka rohkeissakin paljastuskuvissa poseerannut Kim ilmoitti katuvansa alastonkuvissa poseeraamistaan.

Hän kertoi W Magazine -lehdelle, että lehden julkaisemat kuvat olivat rohkeampia kuin hänen aikaisemmat Playboy-kuvansa. Nyt Kim Kardashian on kommentoinut tarkemmin syitä mielipiteeseensä ja paljastanut, että lehti ei ollut pitänyt alastonkuvaa koskevaa lupaustaan. Otoksien taiteellisuus ei tuntunut jälkeenpäin hyvältä, sillä niissä nähtiin hänen paljas peppunsa ja nänninsä. Kimin mukaan lehti oli luvannut peittää nännin kuvankäsittelyssä, mutta niin ei lopulta käynytkään.

– Olen nyt niin vihainen. Lehti lupasi, että intiimit ruumiinosani peitettäisiin graafisesti. Nyt kuvissa kuitenkin nähdään minun nännini! Olen oppinut läksyni nyt. En koskaan enää suostu alastonkuviin, en vaikka niitä haluaisi ottaa Vogue-lehti, Kim Kardashian kertoi Kourtney and Kim Take New York –realitysarjassa.