Muistatko vielä tämän realitykaunottaren? Katso upeat bikinikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta, joka on sittemmin jo lopetettu. Sarja nosti kuitenkin viihdemaailmaan useita julkkistähtiä, joista Conrad on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa.

Nyt Lauren Conrad nähdään kuitenkin kuvakoosteessa, johon on koottu 25 näyttävää kuvaa hänen uraltaan. Luonnollisesti suurimmassa osassa kuvia Lauren poseeraa bikineissä, kuten aidon realitytähden kuuluukin.

25-vuotias Lauren Conrad on ollut The Hills -sarjan lisäksi mukana myös Laguna Beach -realitysarjassa ja tehnyt uraa muotisuunnittelijana. Lisäksi hän on vieraillut muissa televisiosarjoissa ja näytellyt itseäänEpic Movie -elokuvassa. Hänet on palkittu useita kertoja Teen Choice Awards -palkinnolla parhaana naispuolisena realitytähtenä.