Rihanna esitteli bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on edelleen aktiivisesti otsikoissa monistakin syistä, mutta erityisesti hänen suhdekuvionsa ovat joutuneet viime aikoina tarkastelun kohteeksi. Viime päivinä hän on kuitenkin ollut otsikoissa pääasiassa nakukuviensa merkeissä.

Parin viikon aikana Rihanna on nähty jo monissa yksityisissä ja paljastavissa valokuvissa, jotka ovat jostain syystä vuotaneet julkisuuteen. Nakukuvistaan huolimatta Rihanna lepäilee parhaillaan Havaijilla, jossa hänet kuvattiin maanantaina nauttimassa rantaleikeistä mustiin bikineihin pukeutuneena.

Rihanna on pian mukana paljastuskirjassa, jossa luvataan paljastaa Hollywoodin homoravintoloiden tarkimmin varjellut salaisuudet. Natajah Burton kertoo Low Down Dirty Shame -kirjassaan tutustuneensa aikoinaan Rihannaan ja harrastaneen tämän kanssa lesboseksiä.

– Rihanna oli yksi syy ryhtyä kirjoittamaan tätä kirjaa. Ihmiset olisivat shokissa jos tietäisivät mitä minä olen nähnyt nykypäivän suosituimmista julkkiksista, Burton kertoi MediaTakeout-julkaisulle.