Tämä Rihannan musiikkivideo on kielletty jo 11 maassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on ollut viime päivinä otsikoissa erityisesti julkisuuteen vuotaneiden yksityisten nakukuviensa takia, mutta nyt hänellä on muutakin murehdittavaa. Hänen tuorein musiikkivideonsa on nimittäin yllättäen kielletty lukuisissa maissa.

Eilen tiistaina julkaistu video on reilussa vuorokaudessa ehditty kieltää kokonaan tai tiettyihin esitysaikoihin tähän mennessä jo yhdessätoista maassa, ja monissa maissa sille on lisäksi lätkäisty 18 vuoden ikäraja. Esimerkiksi Britanniassa videota saa esittää vasta iltaseitsemän jälkeen. Myös YouTubessa videoon on lisätty varoitus, jonka mukaan materiaali ei välttämättä sovi kaikille katsojille.

Rihanna S&M video

Rihannan fanit ovat kuitenkin ihmetelleet julkisesti videon kieltämisiä ja ikärajoja, sillä vastaavaa materiaalia nähdään päivittäin esimerkiksi televisiosarjoissa. Musiikkivideon kappale S&M on saanut ympäri maailmaa runsaasti radiosoittoa, ja se on noussut monille listoille.