Saippuasarjan uhkea kaunotar tyrmäävissä alusvaatekuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä brittikaunotar Roxanne Pallett teki muutama vuosi sitten kovaa nousua julkkisrintamalla, mutta sittemmin suosio kuitenkin hiipui hieman. Kotimaassaan hän on ollut sen sijaan jo pitkään seurattu tähti.

Viime aikoina kaunotar ei ole kovin aktiivisesti maailman viihdelehdissä poseerannut, mutta nyt tilanne on mahdollisesti muuttumassa. Nyt Roxanne Pallett poseeraa nimittäin seksikkäissä alusvaatekuvissa amerikkalaisen viihdelehden sivuilla. Uhkea brunette ei rohkeiden kuvien perusteella ainakaan vierasta kameraa.

28-vuotias englantilainen Roxanne Pallett tunnetaan parhaiten Emmerdale-sarjan tähtenä. Vuonna 2006 Roxanne Pallett esiintyi Soapstar Superstar -musiikkiohjelmassa, joka nosti hänet otsikoihin myös muualla maailmassa. Samana vuonna hän sijoittui maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 77.