BB-Sauli Koskinen sai kuvagallerian amerikkalaiseen viihdelehteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Big Brother -julkkis Sauli Koskinen, eli BB-Sauli, on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa sekä Suomessa että Yhdysvalloissa, koska hän on viihtynyt varsin hyvin poptähtenä maailmanlaajuista suosiota nauttivan Adam Lambertin kanssa.

Äskettäin Sauli noteerattiin amerikkalaisissa viihdelehdissä, kun hän oli mukana juhlimassa Adamin 29-vuotispäivää. Kuvien ansiosta Sauli on aiheuttanut kovasti kiinnostusta, ja nyt hän on saanut jo oman kuvagallerian suositun amerikkalaisen Socialite Life -viihdelehden verkkosivuille. Julkaisu kertoo Sauli olevan suomalainen Big Brother -voittaja.

Sauli Koskinen Adam Lambert

Saulin kanssa samalla sivulla on esillä myös muiden muassa Kelly Osbournen, Kim Kardashianin, Blake Livelyn ja Madonnan kuvagalleriat. Viime viikolla maailman tunnetuin ja seuratuin bloggari Perez Hilton hehkutti Saulia ”kuumaksi”. Suomalainen on saanut positiivisen vastaanoton myös Adam Lambertin faneilta, sillä Perezin tapaan myös he ovat kehuneet suomalaista.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.