Koulu sakotti kiroilusta 640 dollaria – teinityttö joutui töihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen 17-vuotias koululaistyttö Victoria Mullins on saanut kokea kantapään kautta, että kiroileminen ei kuulu hyviin käytöstapoihin. Hänelle langetettiin nimittäin 640 dollarin sakot luokkahuoneessa kiroilemisesta.

Dallasissa sijaitsevassa North Mesquite High School -koulussa opiskelevalla nuorella neidillä ollut rahaa maksaa sakkoja, joten Mullins joutui ansaitsemaan rahat työskentelemällä vapaa-ajallaan tarjoilijana, Dallas Morning News uutisoi.

Tapaus sattui viime vuoden lokakuussa, kun Victoria Mullins kiroili rajusti luokkahuoneessa ja loukkasi puheillaan myös opettajaa. Ensin tyttö passitettiin rehtorin puheille ja hänelle annettiin jälki-istuntoa. Seuraavana päivänä tytölle toimitettiin sakko, joka oli määrätty huonosta käytöksestä ja kiroilemisesta. Alunperin summa oli 340 dollaria, mutta summa kasvoi 300 dollarilla, kun oppilas ei ilmestynyt kuulemistilaisuuteen.