BB-Sauli Koskisen elämää Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Big Brother -julkkis Sauli Koskinen, eli BB-Sauli, on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa sekä Suomessa että Yhdysvalloissa, koska hän viihtyy poptähtenä maailmanlaajuista suosiota nauttivan Adam Lambertin seurassa. Sauli on siksi ollut päivittäin myös paparazzikuvissa.

Äskettäin Sauli noteerattiin amerikkalaisissa viihdelehdissä, kun hän oli mukana juhlimassa Adamin 29-vuotispäivää. Tuolloin hän sai ensimmäisen oman kuvagalleriansa Socialite Life -viihdelehden verkkosivuille. Tiistaina ikuistetuissa valokuvissa Sauli ja Adam nähdään kävelemässä käsikynkässä, ja paparazzikuvat levisivät eilen lukuisiin lehtiin. Paparazzivideo löytyy tästä ja artikkelin yltä.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.