Maria!-ohjelmaan kansainvälinen tähtivieras

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suursuosioon noussut englantilainen laulaja Eliza Doolittle esiintyy Nelosen Maria! -ohjelman vieraana 9. maaliskuuta. Briteissä platinaa esikoisalbumillaan myynyt hittiartisti esiintyy edellisenä iltana Helsingin Tavastialla.

Heinäkuussa omaa nimeään kantavan esikoisalbuminsa julkaissut 22-vuotias Eliza Doolittle on kotimaassaan myynyt jo platinaa. Esikoislevy käynnisti listataipaleensa albumilistan sijalta 3., ja levy on siitä saakka ollut jo yli puolen vuoden ajan Britannian albumilistan kymmenen myydyimmän joukossa.

Musiikillisesti Amy Winehousen, Duffyn ja Lily Allenin välimaastoon sijoittuva Eliza Doolittle on kiertää tällä hetkellä maailmaa keikkaillen ja albumiaan markkinoiden. Nyt tuleva Suomen vierailu on Elizalle jo toinen, ensikosketuksen maahamme tyyli-ikoniksin noussut Eliza sai syksyisen Elämä Lapselle -konsertin yhteydessä.