Kotimainen Idols-tähtitehdas käynnistyy tänään televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälinen Idols-formaatti on pitänyt Suomessa hieman taukoa, kun viime vuonna sen paikalla haettiin uusia tähtiä toisen formaatin nimissä. Tänä iltana Idols tekee kuitenkin paluun suomalaisiin olohuoneisiin.

Nyt alkavan tuotantokauden päätteeksi maamme on saanut todennäköisesti ainakin kaksi – kolme uutta poptähteä. Tähän mennessä Suomen menestyksekkäimpiä Idols-tähtiä ovat olleet kilpailussa palkintosijoille aikanaan päätyneet Antti Tuisku ja Anna Abreu, kun monien kilpailun voittaneiden urat ovat puolestaan jo ehtineet hiipua. Idolsin edellinen tuotantokausi nähtiin syksyllä 2008, kun voiton vei Koop Arponen ja toiseksi sijoittui Anna Puu.

Viihdelehti Stara tiedusteli taannoin lukijoitaan television parasta kykyjenetsintäohjelmaa, ja lähes 8.000 vastaajan kyselyssä Idols nousi selvästi ykköseksi. Aikaisemmat Talent ja X Factor -ohjelmat eivät kumpikaan menestyneet televisioruuduissa odotetulla tavalla eivätkä myöskään onnistuneet tekemään Suomeen uusia tähtiä. Idolsiin kohdistuu kuitenkin tästä illasta lukien jälleen suuria odotuksia.