Idols-Martta Hakala laulaa YouTubessa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Idols-formaattiohjelma palasi tänään suomalaisiin televisioruutuihin pitkän tauon jälkeen. Illan ohjelmassa seurattiin Kuopion koelaulujen tarjontaa, ja ohjelmasta löytyi useampiakin mahdollisia finalisteja. Mukana oli myös 17-vuotias jämsäläinen Martta Hakala.

Lukiossa nykyisin opiskeleva Idols-Martta esitti koelauluissa Paramore-yhtyeen kappaleen Ignorance, ja hän lunasti olemuksellaan ja esiintymisellään jatkopaikan kilpailussa. Sen lisäksi tuomaristo pyysi häntä laulamaan myös suomeksi, ja Martta valitsi PMMP:n Lautturi-kappaleen. Siitä hän kuitenkin unohti joitain sanoja, mikä ei tosin vaikuttanut lopputulokseen.

Punatukkaisella laulajalupauksella on kokemusta myös bänditoiminnasta, sillä hän on soittanut monia soittimia bändeissä. Martta on julkaissut esittämiään kappaleita myös verkossa. Esimerkiksi YouTubessa hän esittää näkemyksensä Avril Lavignen kappaleesta My Happy Ending. Katso esitys tästä tai artikkelin yltä.