Kauneusleikkaus pahasti pieleen – nainen vaatii 65 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä on useita kertoja uutisoitu tosielämän kauhutarinoista, joissa lukuisat julkkisnaiset ja -miehet ovat tuhonneet kasvonsa kauneusleikkauksissa. Monissa tapauksissa kaunottarista ja komistuksista on tullut suoranaisia ihmishirviötä.

Nyt brittiläinen rahoitus- ja IT-alalla toimiva liikenainen Penny Johnson on kohdannut samanlaisen kohtalon. Hän meni kauneusleikkaukseen kohentaakseen ulkonäköään, mutta leikkaus meni pieleen ja vaikutus oli päinvastainen. Johnsonin mukaan hänen liiketoimensa ovat sittemmin kärsineet ja menestys on samalla hiipunut. Ulkonäön lisäksi ongelmia tuottavat myös hermovauriot poskessa ja silmässä.

Oikeuteen jätettyjen asiakirjojen mukaan naisen kasvojen toinen puoli on nykyisellään hallitsematon. Nyt nainen vaatii Le Roux Fourie -nimiseltä kauneuskirurgilta oikeudessa huimia korvauksia. Penny Johnson on laskenut olevansa oikeutettu peräti 65 miljoonan euron korvauksiin pieleen menneestä leikkauksesta ja sen aiheuttamista ongelmista.