Kim Kardashianin uhkea rintamus valloitti kansikuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian julkaisi äskettäin Twitter-sivustollaan kuvan itsestään uudessa Midor-mekossa. Aiemmin tällä viikolla Kim puhui suunsa puhtaaksi taannoisista alastonkuvistaan ja kertoi suuttuneensa, kun hänen nänninsä näkyi kuvissa lehden lupauksista huolimatta.

Nyt Kim Kardashian poseeraa kuitenkin jälleen lehden kannessa ja sisäsivuilla, kun realityjulkkis nähdään FHM-miestenlehden kuvissa uhkeana ja tietenkin bikineissä. Kaunotar on viime kuukausina laihtunut selvästi, mikä näkyy myös tuoreimmissa bikinikuvissa.

Muutama päivä sitten Kim raivosi edellä mainituista W Magazine -lehden julkaisemista nakukuvista.

– Olen nyt niin vihainen. Lehti lupasi, että intiimit ruumiinosani peitettäisiin graafisesti. Nyt kuvissa kuitenkin nähdään minun nännini! Olen oppinut läksyni nyt. En koskaan enää suostu alastonkuviin, en vaikka niitä haluaisi ottaa Vogue-lehti, Kim Kardashian kertoi Kourtney and Kim Take New York –realitysarjassa.

Kim Kardashian