Lehti vastasi Kim Kardashianin nakukuvakohuun: ”Se oli taidetta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian puhui aiemmin tällä viikolla suunsa puhtaaksi taannoisista alastonkuvistaan ja kertoi suuttuneensa, kun hänen nänninsä näkyi päinvastaisista lupauksista huolimatta W Magazine -lehden rohkeissa alastonkuvissa.

– Olen niin vihainen. Lehti lupasi, että intiimit ruumiinosani peitettäisiin graafisesti. Nyt kuvissa kuitenkin nähdään minun nännini! Olen oppinut läksyni nyt. En koskaan enää suostu alastonkuviin, en vaikka niitä haluaisi ottaa Vogue-lehti, Kim Kardashian raivosi.

Nyt lehti on julkaissut oman vastineensa kohuun. Sen mukaan kyseessä oli taiteellinen linjanveto.

– Kim Kardashianin kuva toteutettiin yhteistyössä erittäin tunnetun taiteilija Barbara Krugerin kanssa, jotta pysyimme linjassa W Magazinen marraskuun numeron taideteeman kanssa. Tarkoituksena oli tuoda esiin, että realitytelevisio on juuri tämän hetken kulttuuriamme, lehden tiedottaja kommentoi kohua The Cut -blogille.

Parhaillaan Kim Kardashian nähdään FHM-miestenlehden kuvissa bikineissä. Kaunotar on viime kuukausina laihtunut selvästi, mikä näkyy myös tuoreimmissa bikinikuvissa.