Nainen yritti lähettää koiran postissa – huomattiin viime hetkellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime viikkoina kohistu erityisesti koiriin kohdistuneista eläinrääkkäyksistä, ja tapauksia tulee päivittäin lisää. Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin perin merkillisestä tapauksesta, jossa nainen yritti lähettää koiransa postissa Yhdystaltojen rannikolta toiselle.

39-vuotias minnesotalainen Stacey Champion oli viime viikolla lähettämässä Guess-nimisen koiransa sukulaisilleen Geogiaan ykkösluokan postipakettina. Nainen oli jo pakannut koiran pahvilaatikkoon ja kiikuttanut nelijalkaisen ystävän postikonttoriin. Laatikko kuitenkin aukesi yllättäen tiskillä naisen ollessa maksamassa 22 dollarin postikuluja.

Laatikosta löytyi nelivuotias snautseriuros eikä lainkaan esimerkiksi vettä tai ruokaa. Postin henkilökunta hälytti viranomaiset paikalle, ja he takavarikoivat koiran naiselta. Lentopostissa lähetetty koira olisi lähes varmasti kuollut matkalla. Paikallinen poliisi kommentoi asiasta uutisoineelle CBS-uutisille, että suunnitelmassa ei ollut kovin paljon järkeä. Nyt nainen saa syytteen eläinrääkkäyksestä.