Näitä Minka Kellyn kuvia ei lehdessä nähty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös televisiokasvona. Varsinaisen läpimurtonsa Minka teki syyskuussa 2010, kun hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Taannoin Minka Kelly nähtiin vähissä vaatteissa GQ-lehden sivuilla. Helmikuun numeroa varten otetuissa kuvissa kaunotar esitteli upeat säärensä ja rintavakonsa. Nyt lehti on julkaissut verkossa saman kuvaussession paljastavia otoksia, jotka eivät lehteen saakka päätyneet. Lehden haastattelussa Minka Kelly kertoi suhteestaan Derek Jeteriin. Tähtipari suunnittelee jo avioliittoa, mutta hääpäivää he eivät halua paljastaa.

30-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa.