Maria!-ohjelman kännikohu: Näin asianomaiset kommentoivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosen Maria! -ohjelmasta on nähty alkaneella tuotantokaudella vasta kaksi jaksoa, joista molemmista on syntynyt kohua. Ensimmäisessä jaksossa vieraana oli Johanna Tukiainen, joka sai ohjelman emännältä Maria Veitolalta varsin tylyä kohtelua.

Eilen samaisen ohjelman toisessa jaksossa vieraana nähtiin kyläkauppias Vesa Keskinen, joka saapui haastateltavaksi umpikännissä. Haastattelusta ei siksi tullut mitään. Tänään Keskinen myönsi nauttineensa studion takahuoneessa tuotantoyhtiön nestemäisistä antimista hieman liikaa.

– Turha tapahtunutta on kieltää. Olin hieman huppelissa suorassa tv-lähetyksessä. En ehtinyt syömään koko päivänä ja innostuin tiettyjen taitelijoiden kanssa juomaan lasin viiniä jos toisenkin ennen ohjelmaa tyhjään vatsaan, Vesa Keskinen kertoo MTV3:n Viihdeuutisille.

Verkkokeskusteluissa syyttävä sormi on osoitettu Keskisen lisäksi ohjelman tuotantoyhtiötä ja emäntää kohtaan. Myös lehdissä on tänään kyselty miksi ohjelman tuotantotiimi päästi juovuksissa olleen kyläkauppiaan esiintymään suorassa televisiolähetyksessä. Veitolan mukaan hän ei osannut odottaa Keskisen vahvaa humalatilaa.

– Lämpiössä keskustelimme normaalisti, joten en osannut odottaa ihan tuollaista esiintymistä. Keskinen oli kuitenkin hyväntuulinen ja leppoisa, joten haastattelua jatkettiin, mutta hieman suunniteltua kevyemmällä tasolla, Maria Veitola kommentoi tapausta Ilta-Sanomille.

Nyt myös Nelosen ohjelmapäällikkö Kristiina Werner-Autio on vastannut kritiikkiin kanavansa puolesta. Hänen mukaansa ohjelman tarkoituksena ei ole nolata vieraitaan.

– Vesa Keskinen on rutioitunut esiintyjä. Mutta hänen eilinen esiintymisensä tuli kyllä meille yllätyksenä. Se ei ollut sitä, mitä toivottiin. Ketään ei ole tarkoitus esittää epäedullisessa valossa. Se ei kuulu Maria Veitolan tyyliin, että nolataan vieraat, Werner-Autio kertoi Uusi Suomi -verkkolehdelle.