Nicki Minaj rohkeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta myös hänen ulkonäkönsä on noteerattu laajasti. Ulkomusiikilliset seikat ovatkin nostaneet tähden jo useita kertoja otsikoihin.

Äskettäin King Magazine paljasti tulevan maalis/huhtikuun numeronsa kansikuvan, jossa Nicki Minaj nähdään rohkeasti alusvaatteisillaan. Nyt lehti on paljastanut lisää tulevassa lehdessä julkaistavaa kuvamateriaalia, ja luvassa on odotusten mukaisesti paljastavia kuvia.

26-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa. Minaj varttui keskellä väkivaltaa. Laulajattaren isä oli alkoholisti, joka pahoinpiteli Minajin äitiä toistuvasti.