Työntekijälle lahjaksi annettu seksilelu vie johtajan oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen yritysjohtaja Ibrahim Mansi on joutumassa leivättömän pöydän ääreen naistyöntekijälleen ostamansa syntymäpäivälahjan takia. Lahja ei tosin ollut kovin tavanomainen, sillä lahjapaketista paljastui värisevä seksilelu. Nyt nainen on haastanut pomon oikeuteen.

Queensissa asuva Silvia Olveira sai lahjaksi dildon, mutta yllätys ei ollutkaan lopulta kovin mieluisa. Kiitosten sijaan nainen antoi nimittäin pomolle vastalahjaksi haasteen oikeuteen, koska hänen mukaansa lahjaa oli edeltänyt kuukausien seksuaalinen ahdistelu seksuaalisviritteisine kommentteineen ja lähentely-yrityksineen.

– Normaalisti saan lahjaksi kakkua. Kun avasin tämän lahjan, näin tuon jutun. Olin ihan että ”Mikä tämä on?” enkä tiennyt hetkeen mitä tehdä. Menin ulos ja heitin paketin roskiin. Soitin pomolle ja kielsin häntä tekemästä tuollaista enää. Hän sanoi että minä en osaa nauttia elämästä, Silvia Olveira kertoi New York Post -lehdelle.

Olveira kertoo tuomioistuimeen jättämässään kanteessa, että esimies on muiden muassa kommentoinut hänen vartaloaan. Lisäksi palkkashekkiä hänelle on tarjottu noukittavaksi pomon takataskusta. Lokakuussa 2009 lahjaksi saatu seksilelu oli viimeinen pisara, ja lähiaikoina tapausta ryhdytään käsittelemään oikeudessa. Mansi on kiistänyt syytökset ja ilmoittanut naisen kiristävän häntä.