Rihanna kommentti nakukuvistaan yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on otsikoissa monistakin syistä, mutta erityisesti hänen suhdekuvionsa ovat joutuneet viime aikoina tarkastelun kohteeksi. Viime päivinä hän on kuitenkin ollut otsikoissa nakukuviensa ja rohkean musiikkivideonsa merkeissä.

Aiemmin tällä viikolla bikineissä lomallaan ikuistettu popkaunotar on yllättänyt kommenteillaan, sillä hän ei ole lainkaan pahoillaan siitä että yksityiset nakukuvat vuotivat julkisuuteen. Kuvissa hänet nähdään muiden muassa yläosattomissa. Nyt eräs fani lähetti linkin kyseisiin kuviin, ja pian sen jälkeen Rihanna vastasi viestiin. Vastauksen sisältö ei ollut kuitenkaan niin räväkkä kuin olisi voinut odottaa.

– Heyy boo! Mitäs nämä ovat? Mutta todella seksikästä!!!!!! ;D, fani kirjoitti.

– Siinähän on… MINÄ silloin kun olin vielä laiha, Rihanna vastasi.

Rihanna Twitter

Rihanna on pian mukana paljastuskirjassa, jossa luvataan paljastaa Hollywoodin homoravintoloiden tarkimmin varjellut salaisuudet. Natajah Burton kertoo Low Down Dirty Shame -kirjassaan tutustuneensa aikoinaan Rihannaan ja harrastaneen tämän kanssa lesboseksiä.

– Rihanna oli yksi syy ryhtyä kirjoittamaan tätä kirjaa. Ihmiset olisivat shokissa jos tietäisivät mitä minä olen nähnyt nykypäivän suosituimmista julkkiksista, Burton kertoi MediaTakeout-julkaisulle.