Taylor Momsen poseerasi alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on kohahduttanut jo lukuisia kertoja seksikkäillä ja paljastavilla esiintymisasuillaan niin kuvauksissa kuin esiintymislavoillakin. Gossip Girl -sarjasta tuttu 17-vuotias teinitähti kertoi äskettäin ymmärtäneensä olevansa vain  tuote.

Nyt Taylor nähdään Grazia-lehden kuvissa poseeraamassa muiden muassa alusvaatteisillaan. Saman lehden haastattelussa Momsen kertoo, että hänen paras ystävänsä on hänen seksilelunsa. Kaunotar vahvisti samalla olevansa sinkku. Vibraattori on hänen vierellään sängyssä ja se tyydyttää hänen tarpeensa paremmin kuin mies.

– Olen sinkku, joten vibraattorin käytössä ei ole mitään vikaa. Se on minun vierelläni sängyssä ja se on paras ystäväni. Pojat voivat masturboida, joten miksen minäkin voisi? En ymmärrä miksi seksuaalisuudesta puhuminen on ihmisille epämiellyttävää. Seksi on osa elämää, joten sen harrastaminen ei pitäisi olla mikään shokki, Taylor Momsen kertoi Grazia-lehdelle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Taylor Momsen kohahduttaa erikoisilla tietoiskuilla itsestään. Neitokainen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.