Näin Vesa Keskinen törttöili eilen televisiossa – katso kohuhaastattelu!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen illalla kuinka kyläkauppiaana tunnettu Vesa Keskinen oli Nelosen Maria!-ohjelman vieraana. Julkkismies saapui studioon silmämääräisesti todettuna vankassa laitamyötäisessä, sillä hän pysyi hädin tuskin pystyssä. Haastattelun aikana Vesa Keskinen sopersi kysymyksiin sekavia vastauksia.

Kaiken lisäksi Vesa Keskinen vastaili kesken suoran lähetyksen myös puhelimeensa, jossa hänen todettiin katsojien kuullen olevan sekaisin ja vaadittiin palaamaan kotiin Tuuriin. Keskisen nolo sekoilu aiheutti välittömästi suurta kohua, ja esimerkiksi Facebookissa päiviteltiin kovasti vierailun aiheuttamaa myötähäpeää.

Flash toistinta ei löytynyt.

Nyt haastattelu on päätynyt myös verkkoon Maria!-ohjelman verkkosivuille.