Justin Bieberille buuattiin korismatsissa – fani purskahti itkuun

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Samaan aikaan hänen taustavoimansa takovat rahaa musiikilla ja lukuisilla oheistuotteilla. Fanit ovat kuitenkin parhaillaan huolissaan idolinsa seurustelusta Selena Gomezin kanssa.

Nyt Justin Bieber on näyttäytynyt ilman tyttöystäväänsä koripallo-ottelussa, jossa hän istui muiden supertähtien tavoin parhailla ringside-paikoilla. Ottelun tauolla pelin televisioinnista vastannut ohjaaja bongasi teinitähden ja valitsi hänet areenan suuren JumboTron-videonäytön kuviin. Laulajan nähtyään ottelun miesyleisö ryhtyi buuaamaan. Muutaman metrin päässä istunut tyttö kuitenkin järkyttyi huomatessaan olevansa lähellä idoliaan ja purskahti saman tien itkuun. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Kaksi vuotta vanhemman kollegansa, Selena Gomezin, kanssa nykyisin mitä ilmeisimmin seurusteleva Justin Bieber on tyytynyt kommentoimaan suhdettaan julkisuudessa vain ystävyydeksi. Nyt Selena Gomez on ollut espanjalaisen El Paradiario -lehden haastattelussa, mutta hänkään ei suostunut vahvistamaan ”julkista salaisuutta” seurustelustaan. Sen sijaan hän hihitteli ja tyytyi toteamaan olevansa ”ihanan pojan” kanssa ”erittäin hyvä ystävä”.

Julkisuudessa on kuitenkin nähty viime viikkoina runsaasti kuvamateriaalia, jonka perusteella kyseessä on jotain aivan muuta kuin ystävyys. Teinipari on nähty suutelemassa, halailemassa, taputtelemassa toisiaan takapuolelle ja istumassa sylikkäin kotibileissä. Justiniin ihastuneet miljoonat fanit toivovat kuitenkin, että kyse ei olisi seurustelusta. Justin nähdään pian valkokankaalla uransa alkuvaiheista kertovassa dokumentaarisen Never Say Never -elokuvan tähtenä.