Sacha Baron Cohenin mallivaimo viettelevissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Borat-hahmostaan tunnettu suosikkikoomikko Sacha Baron Cohen ja hänen näyttelijävaimonsa Isla Fisher saivat viime kesänä perheenlisäystä, kun perheeseen syntyi toinen lapsi. Julkkispari avioitui maaliskuussa 2010 Pariisissa pienessä yksityisessä seremoniassa.

Ennen alttarille astelemistaan pariskunta oli seurustellut kahdeksan vuoden ajan, ja heillä oli jo ennestään yksi yhteinen tytär Olive. Parhaillaan Isla Fisher keskittyy perhe-elämään julkisuuden valokeilalta piilossa, mutta samalla hänen aikaisempia näyttäviä mallikuviaan on koottu kuvagalleriaan.

Kuvissa Isla Fisher nähdään poseeraamassa hoikkana ja uhkeana muiden muassa alusvaatteisillaan. Jatkossa häntä tuskin tullaan enää yhtä rohkeissa kuvissa näkemään. Paluu valkokankaille on kuitenkin lähellä, sillä vuoden 2011 aikana kaunotar tähdittää kahta elokuvaa, joista toisessa hänellä on tosin vain äänirooli. Kiss And Tell -elokuvassa hänellä on kuitenkin oikea rooli.