Kannabis-Cola julkistettiin – myyntiin vielä tässä kuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin virvoitusjuoma Coca-Cola viittaa jo nimensä mukaisesti kokapensaan lehtiin, vaikka juomassa ei todellisuudessa mitään kiellettyjä aineita olekaan. Pian markkinoille saatetaan kuitenkin uusia virvoitusjuomia, jotka eivät ole aivan yhtä puhtoisia.

Kyseessä on nimittäin kannabis-juomaperhe, jonka brändit ovat nimeltään Canna Cola, Doc Weed, Orange Kush, Grape Ape ja Sour Diesel. Juomia on määrä myydä ainoastaa kannabiksen lääkekäyttöön, mutta käytön rajaaminen lienee todellisuudessa vaikeaa. Kannabis-juomat kehitti amerkkalainen surffari Clay Butler.

Kannabis Cola

Tuotteet ovat tulossa myyntiin Coloradossa vielä tässä kuussa, ja sen jälkeen myös muiden muassa Kaliforniassa. Uutistoimisto AP:n uutisjutussa (katso tästä tai artikkelin yltä) Rich Couch kertoo juoman tulevan tarpeeseen, sillä kannabiksessa ei itsessään ole hänen mukaansa vaarallisia ainesosia. Couchin mukaan vaarallisin osuus on aineen polttamisessa syntyvät ja hengityksessä kehoon päätyvät sivutuotteet.