Natalie Portman ”paisuu” silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Hän järjesti taannoin uutispommin kertoessaan olevansa sekä kihloissa että raskaana. Pian tämän jälkeen hänen vauvamasunsa alkoikin olla jo näkyvissä.

29-vuotias Natalie Portman odottaa siis parhaillaan lasta ranskalaissyntyiselle kihlatulleen Benjamin Millepiedille. Pariskunta tapasi aikoinaan Black Swan -elokuvan kuvauksissa ja ryhtyi pian seurustelemaan. Paparazzikuvien perusteella Natalien vatsa kasvaa kuin silmissä, eikä hän yritä piilotella vauvamasuaan. Tuoreimmissa kuvissa vatsa onkin jo niin pyöreä, että viihdelehdissä on ryhtytty epäilemään, että kaunotar saisi kaksoset.

Natalie Portman kiinnitettiin taannoin Diorin Cherie-tuoksun mainoskasvoksi, ja Natalie poseerasi sensuellissa mainoskuvassa yläosattomissa. Natalien seuraava uusi elokuva No Strings Attached saa ensi-iltansa maailmalla 21. tammikuuta. Elokuvan trailerissa kaunotar nähdään puolialastomana harrastamassa seksiä Ashton Kutcherin kanssa. Tänä vuonna Natalien veikataan saavan useampiakin merkittäviä palkintoja elokuvarooleistaan.