Huippuseksikäs Sofia vedätti miehiä 6-0 – katso

Nettivideot · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja saanut samalla jalansijaa viihdelehdissä.

Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui äskettäin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla. Nyt Sofia on ollut mukana Ellen DeGeneres -ohjelmassa, jossa hän ja Ellen järjestivät hulvattoman yllätyksen studioalueella sijaitsevassa kaupassa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttänyt Sofia Vergara tähdittää Täydelliset naiset -sarjan kolumbialaisesta versiosta. Hänen televisiosarjansa Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Ennen voittoa Sofia lupasi juosta alastomana pitkin Hollywoodin Sunset Boulevardia mikäli sarja voittaisi palkinnon.