Lisa Snowdon nautti auringosta bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskaunotar Lisa Snowdon on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa viihdelehdistä, mutta taannoin hän oli runsaasti otsikoissa seurustellessaan viiden vuoden ajan näyttelijä George Clooneyn kanssa. Hänen mukaansa suhde kaatui liialliseen mediahuomioon.

Huippumalli haussa -ohjelman brittiversion muodokas juontaja on nyt ikuistettu nauttimassa aurinkolomastaan bikiniasussa rannalla. Neitokaisen muodot loksauttivat rannalla olleiden miesten suut auki, eikä Lisa näyttänyt juuri välittävän paparazzilta saamastaa huomiosta.

39-vuotias tunnettu malli ja televisiotähti Lisa Snowdon oli taannoin mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman brittiversiossa, ja nykyisin hän juontaa lontoolaisen radiokanavan aamuohjelmaa. George Clooneyn hän tapasi Martini-mainoksen kuvauksissa vuonna 2000. Pari seurusteli viiden vuoden ajan, ja eron jälkeen kaunotar ei ole seurustellut muiden miesten kanssa. Taannoin hän paljasti eron syyt.

– Se ei olisi koskaan voinut toimia. George oli vain aivan liian kuuluisa. Joka päivä ja joka paikassa oli kameroiden linssejä. En olisi koskaan voinut elää sellaista elämää. Hän on yhä ystäväni. Hän lahjoitti minulle laskuvarjohyppyyn 12.000 puntaa ja lupasi antaa 100.000 jos varjo ei aukeaisi. Se oli hyvin georgemaista, Lisa Snowdon kertoi She-lehden haastattelussa.