Teinipojan uhkarohkeus sai karun lopun kauppakeskuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauppakeskusten vartijat saavat usein hätistellä teinipoikia kuluttamasta aikaansa kauppakeskuksissa. Joskus nuorten uhkarohkeus menee sille tasolle, että he saattavat itsensä vaaraan. Aina vartijatkaan eivät ole heitä estämässä.

Nyt Yhdysvalloista on saatu tällaisesta varsin hyvä esimerkki. Verkossa julkaistussa videossa nähdään kuinka teini-ikäinen poika osoittaa rohkeuttaa ystävilleen. Ystävä kuvasi kännykkäkameralla kun poika otti kiinni liukuportaiden liikkuvasta kaiteesta roikkuen samalla liukuportaiden ulkopuolella.

Noin neljän metrin korkeudella pojan ote lipesi ja hän putosi rajusti maahan. Poika putosi jalat edellä, mutta pudotus oli niin korkea, että hän löi päänsä lattiaan ja menetti välittömästi tajuntansa. Nyt video toimii esimerkkinä siitä millaiseen lopputulokseen liiallinen uhkarohkeus voi johtaa. Katso video tästä tai artikkelin alta.