Uutistenlukijan nolo moka suorassa lähetyksessä – katso

Nettivideot · Stara.fi

Maailmalta kantautuu aika ajoin verkkoon videoita uutislähetyksistä, joissa uutistenlukija mokaa tavalla tai toisella Virheiden tekeminen suorassa lähetyksessä on inhimillistä, mutta parhaimmillaan sellaisesta saadaan kuitenkin hyvät naurut.

Taannoin näin kävi Yhdysvalloissa, jossa uutistenlukija oli kertomassa oikeustapauksesta. Hänen oli tarkoitus kertoa, että puolustuksen asianajaja otti murhajutun käsiteltäväkseen ”pro bono”, eli ilmaiseksi, mutta ajatukset olivat ilmeisesti toisaalla.

NBC-kanavan Komu 8 -paikallisuutisten naispuolinen uutistenlukija Alex Swoyer totesi nimittäin lähetyksessä, että asianajaja otti jutun käsiteltäväkseen ”pro boner”, eli vapaasi suomennettuna ”seisokilla”. Katso video tästä tai artikkelin yltä.