Janne Kataja laulaa ja tanssii lihavana: ”Hullu mies hullu” – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkijuontaja Janne Kataja nousi taannoin iltapäivälehtien lööppeihin suudeltuaan Kultainen Venla -gaalassa näyttelijä-laulaja Sami Hintsasen kanssa. Pian tämän jälkeen Kataja ihmetteli suudelman aiheuttanutta yletöntä kohua Staran Chaos Tube -blogin haastattelussa.

– Iltapäivälehdet tekivät siitä sellaisen jutun, että ”Mikä farssi!” ja että Maikkarin asiakaspalautteeseen oli tullut kommentteja. Niitä tuli noin kymmenen! Mä olen Radio Novassa töissä ja mä näen kaiken palautteen. Kymmenen palautetta tuli, ja ohjelmaa katsoi 750.000 ihmistä. Siellä on aika monella medialukutaitoa ja ne tajuaa kyllä sen, että sen oli tarkoitus olla viihdettä.

Idols Studio -ohjelmaa nykyisin televisiossa juontava Kataja paljasti ohjelmassaan toimineensa aiemmin myös laulajana. Hän kertoi levyttäneensä, mutta vahvisti ettei levyä ole koskaan julkaistu. Kyseinen Hullu mies hullu -kappale löytyy kuitenkin YouTubesta. Kyseessä on suomenkielinen cover-versio alunperin Bill Haleyn Crazy Man Crazy -kappaleesta. Katso video tästä tai artikkelin yltä.